Saturday, 18 August 2012

Esok dah Raya !!

Hai... Assalamualaikum..
Esok dah Raya walaupon keputusan belum diketahui lagi. Ape pon, aku nak ucapkan  Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.. Maafkan aku kalau ade buat readera semua terasa dengan entry yg aku post tu... Sorry la ye.. Mari kita eratkan lagi ikatan yang terjalin *ceh ayat aptb.
Bye..

Wednesday, 15 August 2012

Tak payah nak tunjuk pandai !!

Aku ade sorang kawan nie.. Well aku bukan nak mengumpat ke ape. Just aku nak tegur sikt pasal perangai kau tu !! Aku tahu kau baik sebenarnya tapi perangai kau tu yang buat aku menyampah gile dengan kau.. As we know ramai dah tahu kenal perangai kau macam mane..and aku pun raselah yang kau tahu sebenarnye yang ramai orang tak suka perangai kau ! Kenapa kau tak nak ubah ? Kenapa ? Kenapa ? Huh ?! Damn..
Tak payah nak 'ShowOff' sangatlah kan yang kau ade gaun yg mahal.. Baju II semua jenama brandedkan ?! Phuii.. Eh benda tu semua bukan boleh buat masuk syurga pon.. Jangan jadi riak sangat boleh tak ?! 
Dan perkara yang paling penting aku nak tegur kau ialah.. Tak payah nak tunjuk pandai ok ?! Weii kau tak payah nak berlagak tahu ok ?! Betul ke ape yang kau cakap tu ? Betul ke yang negara 'A' buat macam tu dekat negara 'B' sebab negara 'B' tu yang mula dulu ?! Hello.... Sorry to say ok !! Kalau tak tahu menahu pasal tu tak payah nak tunjuk yang kau tahu ok !! Aku tegur kau pon sebab benda yang kau cakap tu memang gile tak betul langsung ?! Apesal kau nak bela sangat kafir laknatullah ?! Sebab saudara mara kau ade kait - mengait dengan diaorang tu ?! Aku rase takde .. Oh maybe sebab kau minat  K -pop eh ?! Owhh so sebab tulah kau nak bela kafir nie ?! Weii satu je aku boleh cakap kau engkau !! "Berfikir sebelum bercakap" ..
Assalamualaikum ..

Monday, 13 August 2012

Mega Giveaway By Cik Fie , Anisah N Aiman

Haii.. Assalamualaikum. Ekceli dah lama aku nak join GA nie tapi tak sempat nak update . OK.kalau korang nak join GA nie boleh klik link nie >> Mega Giveaway By Cik Fie , Anisah N Aiman . Hadiah dia.. perhhh memang HOT !!! :)

Saturday, 11 August 2012

Baju Raya

Assalamualaikum..
Haii korang.. Baju Raya aku tahun nie warna Kuning + Hijau and Peach . Semua tu baju kurung... Lepas tu aku ada satu Jubah warna hitam. Korang warna apa pulak ? Raya tahun nie aku raya kat umah aku macam biasa la.. Raya tahun nie aku and kawan2 aku nk pegi raya umah cikgu kesayangan kitorang... Best woo !! Sila JELLY ok..

Minta Allah Tunjuk Jalan

Life without rain is not A Life Assalamualaikum, aku sekarang tengah dalam dilema dan konfius nak pilih yang terbaik untuk aku. Aku suka d...