Cara dan Tips Nak Naikkan Earning Says.com

Hai.. korang semua. Hari nie aku nak ajar korang cara nak naikkan earning says.com korang.. Well aku bukannya arif sangat bab nie..tapi yang aku tahu, aku ajar yang tak tu kalau korang tahu tolonglah ajarkan ye ! Aku nak ajar korang pom sebab ade orang mintak tolong ajarkan, so tak salahlah kan ? Shahirah yang mintak tolong dengan aku. Tak caye ? Nak bukti nya !
See < I dh cakap tapi tak caye. 

OK LET START !!!

1. First korang tekan dekat SPECIALS tu untuk iklan ..


Nampak tak sye petakkan tu ?! OK tekan dekat situ ye.. 


2. Korang pilih mane - mane iklan yang ade di situ


Yang anak panah tu la iklan dia... 

3. Then korang tekan dekat iklan tu ! .. dan diaaaa.... akan jadi macammm nieee....


Jadi macam nie.. korang tekanlah broadcast tu.. 
*Note : korang akan 20 sen kalau seorang klik link korang macam link nie >>>

5. Lepas tekan Broadcast tu . dia jadi macam nie ..


(dah tak tahu nak explain cam mane yang nie) korang boleh kustom sendiri message korang tu.. tapi kau tak buat ceng gini .. korang copy paste link korang, then share di facebook atau tweet di twitter ,.. wokehh !

6. Finish !!!

Note: Kalau korang nak lebih tips pasal nak naikkan earnings says.com nie , korang suruhla keng kawan korang tekan link korang tu ! Macam aku, aku suruh keng kwan FACEBOOK aku tekan . TU yang jadi banyak tu !

p/s: kalau tak faham lagi tu, aku dah x tahu nak explains macam mana lagi dah ! :)
*KALAU KORANG TAK JOIN LAGI SAYS.COM NIE .. TEKAN SINI >> . KLIK SINI











Comments

Popular posts from this blog

Minta Allah Tunjuk Jalan

Update

Allah Tidak Pernah Salah .