Saturday, 8 September 2012

Suami Aku Ustaz ?



*uhuk uhuk* ..
Wooo... Best ah novel Suami Aku Ustaz nie . Aku tak bace habis lagi lah sebab aku tak beli buku tu. Aku baca dalam tenet je.. Dalam tu sampai bab 25 je.. Kawan aku ade novel nie cume ade orang lain pinjam .. So tengah tunggu turn la nie.. Bestkan kalau boleh dapat suami ustaz ?  Hehe berangan je aku nie. Kalau dapat jodoh dengan ustaz, ustazlah . Untung woii.. Dapat membimbing aku yang jahat kureng baik nie.. Hehe.. Ok tak lawak.. Kalau korang nak bace tekan link kat bawah nie ! 

Suami Aku Ustaz ?

*Rajin - rajinlah ye komen.. Satu pon jadilah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi baca blog kite . Dah baca silalah komen ye . :*

Minta Allah Tunjuk Jalan

Life without rain is not A Life Assalamualaikum, aku sekarang tengah dalam dilema dan konfius nak pilih yang terbaik untuk aku. Aku suka d...