Pengalaman Baru #2


Pertama aku cucuk satay 100 cucuk .. Banyak tau .. Kedua aku pergi meniaga satay nak kata  meniaga tuh taklah sangat sebab aku nie kerja macam .. Orang order satay..aa lepas tuh pegi hantar kat rumah dia pastu bakar satay kat rumah die..Rumah yang orang order satay tu india die buat birthday party untuk  anak die, kaye d0wh tapi order satay 1000 cucuk jer.. Ape kehe ! .. So, oleh kerana aku meniaga satay n cucuk satay so aku dapatlah gaji dowh…. Gaji aku just RM13.50 jer…*meniaga n cucuk satay *sorry kalau ayat berbelit .. Takde idea n x larat nak tulis panjang2 *
Ngeee~

#Repost .

Comments

Popular posts from this blog

Minta Allah Tunjuk Jalan

Update

Allah Tidak Pernah Salah .