Kahwin Anak Datuk ?

Abng Google ..



Assalamualaikum w.b.t .. Last aku update blog 20 December tahun lepas .. Lame kot ! Haha .. Malas, takde cita nak kasi tau and and takde mood nak update .. Takde mood maybe sebab takde org pon yang komen entry kita and takde orang pon lawat blog kita  .. tsk.. tsk . :( . Takpe takpe maybe sebab cara kita menulis menyebabkan takde org nak datang blog kita atau aku sendiri yang tak promote blog aku .. Maybe kan ?! Takpe kita reghdo ..

Abg Google ...


Abg Google ...


Ok , jauh sangat dah aku melalutkan ? .. Back to the tajuk tadi, kahwin anak datuk ? Apa tu ? alaa nikah dengan anak datuk lerr .. sape tak nak kahwin anak datuk khen ? Cerah mase depan wooo .. tapi kalau anak datuk pon, tapi perangai cam harem je buat ape khen ? Baik kawin dengan bangla je .. Yelah anak datuk pun bukan semuanye baik, ade yang jenis minum air kencing syaaiitoon .. Kaye kann .. memang ah .. Kadang, kalau yang pompuan tu , harap je anak datuk, tan sri, dato' seri... whatever lah kan .. tapi pakain mengalahkan orang miskin plak .. TAK CUKUP KAIN .. Kata kaya tapi .. kain baju pon x leh nak beli yang CUKUP KAIN tu ...Apa nak jadi daaa.. Here, ada  aku list kan beberapa perkara yang aku tak suka pasal perangai segelintir anak orang kekaya nie ..
1. Sombong
2. Tak reti nak hormat orang
3.  Diorang kata kerja kilang nie takde class and untuk org2 yg tak berpelajran je kerja kilang .
4. Suka memilih kawan.. Contoh, nak kawan dengan orang yang SETARAF, CANTIK, and TAK KOLOT ..
Tu je setakat nie perkara yg aku tak suka pasal perangai segelintir anak orang kaya .. Aku tak kata semua anak orang kaya cenggitu .. Ade jugak yang ramah dan baik hati kan .. :)


Abg Google ..

Ok lah, sekian saja tinta ku .. Bye Assalamualaikum w.b.t

Comments

Popular posts from this blog

Minta Allah Tunjuk Jalan

Update

Allah Tidak Pernah Salah .