Update

Assalamualaikum, salam bahagia semua.  Two years I think blog nie jadi sepi kan? Aku tak tahu kenapa hilang rasa nak menulis semula, trust me two years been a long years to me , lot of things happened. Pahit, manis semua ada. Susah nak hadapi tapi Alhamdulillah Allah masih beri aku kekuatan untuk hadapi semua masalah dan dugaan. In 2014 I've had lost two person who I really love. Its my grandfather and my great grandmother. Two of them . Tak boleh nak describe macam mana aku rase bila diorang tinggalkan aku. Berat bagi aku nak terima kenyataan. Susah . Tahun nie sambut ramadhan and hari raya tanpa diorang, somehow . I feel empty here (dalam hati aku). Apa yang berlaku selepas tu lagi membuatkan aku patah hati, membuatkan aku jadi benci dengan darah daging aku sendiri, sumpah aku benci. Mulut puaka , itu aku panggil kau. Sakit hati nie tak pernah aku rasa sebelum nie, cukup sakit. Selepas apa yang aku lakukan untuk mereka selama ini, macam tu mereka balas?!  Aku serah pada yang Maha Esa . Aku dah give up. And from now on aku dah jarang lawat rumah diorang sebab tiap kali aku pergi , all the memories come to my minds. And it is hard to not thinking about it. Hati aku dah mati. Bukan mudah aku nak hadapi semua masalah. Aku cuba sampai aku mampu. Past is past, mulakan hari dengan azam baru, sikap baru , dan iman yang teguh. Aminn, doakan  aku ya, dan aku nak berterima kasih to my only friends who always listens to my prob, Madihah. Thank you for being such a good friends to me , terima kasih sebab sudi berkawan dengan saya yang perangai kadang2 make you mad at me. Hehe , thank you for accepting me who I am. I may not be your good friends, but I do and will always pray for your success. Lastly, thank you for trusting me and for everything you had done to me.

Comments

Popular posts from this blog

Minta Allah Tunjuk Jalan

Allah Tidak Pernah Salah .