Posts

Showing posts from March, 2017

Minta Allah Tunjuk Jalan

Life without rain is not A Life Assalamualaikum, aku sekarang tengah dalam dilema dan konfius nak pilih yang terbaik untuk aku. Aku suka diri aku  yang dulu, dulu bila hati dah determine nakkan sesuatu kau kata lah ape pon aku still takkan terpengaruh dan akan tetap dengan pendirian sendiri . But now, makin makan cakap orang, asyik iyakan ape orang kata , selalu anggukkan walau benda tu sebenarnya hmmm. Entah la, bila dah self esteem jatuh semua benda kau buat kau rasa x sure betul ke kau punya plan, decision , semua lah, sampai kau rasa dah tak percaya dengan kebolehan dan keputusan kau sendiri. Aku mintak Allah tunjuk jalan terbaik untuk aku, aku harap impian aku selama ni dapat capai jugak regardless ape orang kata, cuma aku perlukan kata - kata semangat  dan dorongan, untuk lalui semua ni. You know what because THE STRUGGLE IS REAL .  Kawan ade pun tak boleh buat ape, sebabnya sama -sama alami perkara yang sama. The only one way is to make dua and hoping for the best for your fut…