Posts

Showing posts from January, 2013

Kahwin Anak Datuk ?

Image
Abng Google ..


Assalamualaikum w.b.t .. Last aku update blog 20 December tahun lepas .. Lame kot ! Haha .. Malas, takde cita nak kasi tau and and takde mood nak update .. Takde mood maybe sebab takde org pon yang komen entry kita and takde orang pon lawat blog kita  .. tsk.. tsk . :( . Takpe takpe maybe sebab cara kita menulis menyebabkan takde org nak datang blog kita atau aku sendiri yang tak promote blog aku .. Maybe kan ?! Takpe kita reghdo ..
Abg Google ...

Abg Google ...

Ok , jauh sangat dah aku melalutkan ? .. Back to the tajuk tadi, kahwin anak datuk ? Apa tu ? alaa nikah dengan anak datuk lerr .. sape tak nak kahwin anak datuk khen ? Cerah mase depan wooo .. tapi kalau anak datuk pon, tapi perangai cam harem je buat ape khen ? Baik kawin dengan bangla je .. Yelah anak datuk pun bukan semuanye baik, ade yang jenis minum air kencing syaaiitoon .. Kaye kann .. memang ah .. Kadang, kalau yang pompuan tu , harap je anak datuk, tan sri, dato' seri... whatever lah kan .. tapi …

Luahan hati di petang hari .

Image
Assalam .. Lame jugak aku menyepi kan ? Mood aku sejak kebelakangan nie memang sedih.. Kalau korang jadi aku, mesti sedih.. Yelah kan aku baru pindah sekolah, memang sayu je nak tinggal kawan2 aku yg memang baik sangat dengan aku .. And pasal sekolah baru lak .. Sekolah okey je . Cikgu pon okey gak .. Tapi kawan je yang KO sikit, adela  jugk la yang kawan dengan aku.. Tapi cam hmm .. Aku tak nak ah cite, nanti kang dapat dosa kat aku x pasai - pasai sebab bukak aib orang kan ?!! Cukup biar aku dan "DIORANG" je tahu kan.. Kwn sekelas ngan aku memang x ramai langsung, tapi kalau kawan x sekelas memang ramai.. Sebab mostly kawan x sekelas ngan aku peramah .. Yang sekelas sekali pon ade yang peramah dan ade yang kureng ..