Posts

Showing posts from March, 2013

Perbezaan

Image
Assalamualaikum .. Huhhh .. Lamekan tak update blog ? Mesti korang rindu giler nak baca blog aku ? And korang pelik asal taip zunairahlee.blogspot.com takde .. Aku dah tukar dah url bloh and the title of my blog *konon cakap inggeris* ... Haha sebenarnya aku saje je tukar .. Tukar taste .. Hikhik .. Korang nak tahu kenapa aku "Jarang sangat update blog ?" sebab aku. Terlalu busy dengan PBS *kononnya* .. Ughh stress weh .. Aku rase better periksa cam biasa dari PBS ni .. Bagi aku la kan .. Ok *panjangnye mukaddimah* .. Aku nak tunjuk kat korang perbezaan dari aku darjah 5 sampai la sekarang Form 2 .. Lawak gila bila aku godek - godek gamba lame dalam computer tengok gamba mase zaman air hingus meleleh .. Thehehe .. Tapi best tau zaman kecik - kecik nie.. X yah pikir sangat masalah .. Ok tengok gambar kat bawah nie
.
.
.
.
.
.
*suspen*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. *alaaaa*
.
.
.
.
.
.
.
.