Posts

Showing posts from June, 2015

Update

Assalamualaikum, salam bahagia semua.  Two years I think blog nie jadi sepi kan? Aku tak tahu kenapa hilang rasa nak menulis semula, trust me two years been a long years to me , lot of things happened. Pahit, manis semua ada. Susah nak hadapi tapi Alhamdulillah Allah masih beri aku kekuatan untuk hadapi semua masalah dan dugaan. In 2014 I've had lost two person who I really love. Its my grandfather and my great grandmother. Two of them . Tak boleh nak describe macam mana aku rase bila diorang tinggalkan aku. Berat bagi aku nak terima kenyataan. Susah . Tahun nie sambut ramadhan and hari raya tanpa diorang, somehow . I feel empty here (dalamhatiaku). Apa yang berlaku selepas tu lagi membuatkan aku patah hati, membuatkan aku jadi benci dengan darah daging aku sendiri, sumpah aku benci. Mulutpuaka , ituakupanggilkau. Sakit hati nie tak pernah aku rasa sebelum nie, cukup sakit. Selepasapa yang akulakukanuntukmerekaselamaini, macamtumerekabalas?!  Aku serah pada yang Maha Esa . Aku dah…